goldfix Günlükler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık yeğinyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, içi geniş ve dengeli bir hava yaratıyor, delik kırmızııcı bir kontrast ve albenili bir ahenk sunuyor.

Elan koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş yerı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Filli Boya’nın teceddütçi Aktif Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile dekoratif su bazlı VOC uyumlu silikonlu son kesme iç cephe boyasıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda çıplak gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri tercih edebilirsiniz.

Aile içi aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya bacak lambaları odanın antrasit duvar boyas ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Daha dargın tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle omuz omuza kullanıldığında henüz dayı ve çağdaş bir görünüm sağlar.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ocak dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir yöntem haline gelmiştir.

öbür nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki dal yüzeyinde antrasit renk tonları keçe istila vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabilinden; koltuğunuzda daha yumuşak bir istikrar hissi verir. 

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık antrasit renk tonları getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile geçim sağlamlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle biröte farklı tarzda dekorasyona entegrasyon esenlaması sebebiyle sık sık yeğleme edilir.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini artırmak kucakin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page