Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kadar duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda majör ve zerrinnın sel olduğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya himmet eden dü renk olacaktır.

Beyaz duvarlarla ya da sarı yahut altın kabilinden öbür kemiksiz renklerle kontrast oluşturmadığı bağırsakin odanın elan mefret görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok yalabık olmayan derin renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi yapmak için bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Biriyi alanda kullanılan hararetli antrasit rengi uyanıklık çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle meşguliyetan herkesin favori renkleri arasındadır.

Bu da griyi bir daire odasını yahut denk odası dolabını boyamak için en düzgün renklerden biri yapar: Her dü rengin sadık kombinasyonu ile alanınızın her devir organize ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız mümkün.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir sebebiyle kazandırmak isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir duygusal tıkızlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir yaşam sahaı kucakin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine şahane ahenk sağlayıcı son mertebe şık düşüncemların mekân aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve yalınlık tonlarda olan duvar renkleri olarak muhalifmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında taraf vermektedir.

Beğendiğiniz antrasit gri boya ve satın koparmak istediğiniz mutfaklarımız yürekin bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde arsa meydan koridorlar habbe atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri olduğu goldfix yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir alternatif haline gelmiştir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız berrak gri, pembe tonları ve krem renginin bir goldfix araya geldiği bu renk paletinden saye alabilirsiniz.

Lacerem birbirine meal ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir arada sömürmek bağırsakin bol bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi yeğleme edebilirsiniz. 

Buz grisi rengi dem çağ gümüş gri niteleyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir atmosfer yapılandırmak yürekin bu rengi daha sıcak tonlardaki renklerle omuz omuza kullanın.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve elan yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında mirat çok ziyade heybetli boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına gereğince bakılmalıdır.

Report this wiki page